Ζητάει 40€ από τον Μαρινάκη ο Σισέ!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως έδρας, με αφορμή δημοσιεύματα πως ήταν στην έφοδο στον ΣΚΑΙ τον περασμένο Ιούνιο, με τη δίκη να έχει διακοπεί προσωρινά, την ίδια ώρα που ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε 40€ αποζημίωση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε για ποιο λόγο.

Αν και εκτός ωραρίου η δίκη του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκίνησε, όμως... διεκόπη εκ νέου, αφού ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως έδρας, με αφορμή δημοσιεύματα πως ήταν στην έφοδο στον ΣΚΑΙ τον περασμένο Ιούνιο.

Το αίτημα θα εξετασθεί και αν γίνει δεκτό, τότε πάμε σε νέα αναβολή. Βέβαια το... παράξενο της υπόθεση δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως ο Γάλλος παλαίμαχος άσος ζητάει από την πλευρά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού 40€! Ο λόγος;

Το συμβολικό αυτό ποσό είναι ως ηθική βλάβη για τα όσα έχει υποστεί (μέσω δήλωσης παράστατης πολιτική αγωγής). Η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν το δέχθηκε, τονίζοντας πως η δήλωση είναι εκπρόθεσμη.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.