Κολλημένος... με την ΑΕΚ ο Κομίνης

Ο διεθνής ρέφερι από την Θεσπρωτία, Γιώργος Κομίνης, σφυρίζει για 8η φορά την Ένωση μετά την επιστροφή της στην Super League και για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ντέρμπι.

Κολλημένος... με την ΑΕΚ ο Κομίνης
kominis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχουν βαρεθεί να βλέπουν τον Γιώργο Κομίνη στην ΑΕΚ! Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ένωση (15/1, 19:30) το οποίο μάλιστα, θα είναι το πρώτο στην καριέρα του στην μεγάλη κατηγορίαανάμεσα σε ομάδες του πρώην ΠΟΚ, από την περίοδο 2011-12 που προβιβάστηκε σε αυτήν.

Ο 38χρονος διαιτητής, ιδιοκτήτης καφετέριας στην Ηγουμενίτσα, που έγινε διεθνής από 1.1.2016, από το ξεκίνημα της περσινής περιόδου που η Ένωση επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, έχει οριστεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εφτά φορές σε αγώνες της ΑΕΚ (το κυριακάτικο ντέρμπι θα είναι η 8η φορά) η οποία μετράει στα παιχνίδια αυτά τέσσερις νίκες.

Συνολικά ο ρέφερι από την Θεσπρωτία έχει σφυρίξει 14 φορές τον Παναθηναϊκό (13 στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Ελλάδας) και ο απολογισμός για τους“πράσινους” είναιτέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και 10 φορές την ΑΕΚ.

Η "Ένωση" έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, από τον Λεβαδειακό πέρσι, εντός έδρας, στο Ολυμπιακό Στάδιο από τον Λεβαδειακό με 2-1 και από τον Ατρόμητο, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο επεισοδιακό 1-0 στο Περιστέρι.

Κολλημένος... με την ΑΕΚ ο Κομίνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK