Ά. Καραμανλή - Κοντονής: Ο "γιαλαντζί εξυγιαντής" και "το στήριγμα της παράγκας"

Η Ευρώπη παίζει μπάλα αλλά ο Σταύρος Κοντονής και η Άννα Καραμανλή αντί να δουν ποδόσφαιρο είπαν να «πλακωθούν» μέσω ανακοινώσεων αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Λίγη ώρα μετά την ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας με το οποίο νομιμοποιείται η Επιτροπή  Εξομάλυνσης που ορίστηκε στην ΕΠΟ, ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

«Ο κ. Κοντονής έχει βαρύτατες ευθύνες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το success story που περιγράφει δεν συμβαδίζει με το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπήκε σε επιτροπεία» τόνισε η Άννα Καραμανλή και κατηγόρησε τον Σταύρο Κοντονή για παζάρια στην στελέχωση της  Επιτροπής με αφορμή την τοποθέτηση του δικηγόρου Ιωάννη Δρόσου στη θέση του προέδρου (στενός συνεργάτης τα παλιά χρόνια του Άκη Τσοχατζόπουλου) και του μέχρι πρότινος διευθυντή του γραφείου του Ιάκωβου Φιλιππούση σε ρόλο εξωτερικού συμβούλου. «Το ελληνικό ποδόσφαιρό δεν χρειάζεται ούτε παλιούς ούτε  νέους προστάτες. Και κυρίως δεν χρειάζεται ”γιαλαντζί” εξυγιαντές» κατέληξε η Άννα Καραμανλή.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον υφυπουργό Αθλητισμού. «Η κρυπτόμενη επί μία ολόκληρη μέρα ενεφανίσθη την 10η βραδινή για να επιβεβαιώσει ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν το αυθεντικό στήριγμα της παράγκας στο ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία της και δικαιολογούμε την αγωνία του κόμματός της μπροστά στις κατακλυσμιαίες εξελίξεις. Τώρα κατανοούμε γιατί επί 20 χρόνια, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, δεν μπορούσαν να πετύχουν αυτό που πέτυχε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε 20 μήνες» ήταν η αιχμηρή τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!