ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η UEFA στο Υπουργείο Αθλητισμού για την πάταξη της βίας-Σε εξέλιξη σύσκεψη

Τη συνδρομή της UEFA και της τεχνογνωσίας της σε θέματα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα έχει πια και επίσημα το Υπουργείο Αθλητισμού.

Την Τρίτη το πρωί λαμβάνει χώρα στο Υπουργείο μίτινγκ μεταξύ των ειδικών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, του αθλητικού εισαγγελέα αλλά και υψηλόβαθμών αξιωματικών της ΕΛΑΣ με θέμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσίων στον τομέα της ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα.

Οι άνθρωποι της UEFA βρίσκονται στην Ελλάδα από την Δευτέρα όταν και είχαν την πρώτη ανεπίσημη επαφή τους με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Διαπιστώθηκε κοινός τόπος και βούληση για αποφασιστική δράση για την πάταξη της βίας.

Κατά το μίτινγκ χαράσσεται ο οδικός χάρτης πάνω στον οποίο θα βαδίσουν οι δύο πλευρές και πέφτουν στο τραπέζι συγκεκριμένες ιδέες που θα εφαρμοστούν από το εφετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...