Αποθέωση για Ρεχάγκελ στο Ηράκλειο!

Η Εθνική του 2004 δίνει φιλικό την Τετάρτη στο Ηράκλειο με αντίπαλο βετεράνους παίκτες της Ίντερ για φιλανθρωπικό σκοπό και το ματς αυτό έφερε τον Ότο Ρεχάγκελ και πάλι στην πατρίδα μας, με τους Κρητικούς να τον αποθεώνουν.

Οι Ρεχάγκελ, Τοπαλίδης, Ζαγοράκης και Καραγκούνης βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα (τα έσοδα του αγώνα θα μοιραστούν στο σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ") μεταξύ της Εθνικής του 2004 και ομάδας βετεράνων της Ίντερ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Παγκρήτιο (8.30μ.μ).

 

Τα τέσσερα μέλη της θρυλικής Εθνικής του 2004 βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο 6ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, με τον Ότο Ρεχάγκελ να μιλά στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού. Ο Γερμανός προπονητής που γνώρισε την αποθέωση περπατώντας στους δρόμους του Ηρακλείου, είπε μεταξύ άλλων στους μαθητές πως "ότι καταφέραμε το κάναμε με πολύ κόπο. Να παλεύετε στη ζωή σας και να αγαπάτε το μάθημα της γυμναστικής".

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα παιδιά που μίλησε ο Ότο, δεν είχαν καν γεννηθεί όταν η Ελλάδα πήρε το Εuro το 2004 στην Πορτογαλία.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.