Αποθέωση για Ρεχάγκελ στο Ηράκλειο!

Η Εθνική του 2004 δίνει φιλικό την Τετάρτη στο Ηράκλειο με αντίπαλο βετεράνους παίκτες της Ίντερ για φιλανθρωπικό σκοπό και το ματς αυτό έφερε τον Ότο Ρεχάγκελ και πάλι στην πατρίδα μας, με τους Κρητικούς να τον αποθεώνουν.

Αποθέωση για Ρεχάγκελ στο Ηράκλειο!

Οι Ρεχάγκελ, Τοπαλίδης, Ζαγοράκης και Καραγκούνης βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα (τα έσοδα του αγώνα θα μοιραστούν στο σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ") μεταξύ της Εθνικής του 2004 και ομάδας βετεράνων της Ίντερ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Παγκρήτιο (8.30μ.μ).

Αποθέωση για Ρεχάγκελ στο Ηράκλειο!

Τα τέσσερα μέλη της θρυλικής Εθνικής του 2004 βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο 6ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, με τον Ότο Ρεχάγκελ να μιλά στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού. Ο Γερμανός προπονητής που γνώρισε την αποθέωση περπατώντας στους δρόμους του Ηρακλείου, είπε μεταξύ άλλων στους μαθητές πως " ότι καταφέραμε το κάναμε με πολύ κόπο. Να παλεύετε στη ζωή σας και να αγαπάτε το μάθημα της γυμναστικής".

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα παιδιά που μίλησε ο Ότο, δεν είχαν καν γεννηθεί όταν η Ελλάδα πήρε το Εuro το 2004 στην Πορτογαλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK