Βοργιάς: "Ακουσα τον Πιλάβιο στην τρίτη κασέτα"

Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς υποστήριξε στην εκπομπή "Δίκη" του Blue Sky ότι στην τρίτη κασέτα με τις συνομιλίες παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ρέφερι ισχυρίστηκε ότι έχει ακούσει την τρίτη κασέτα και πως αναγνώρισε την φωνή του Σ. Πιλάβιου, ο οποίος φέρεται να συνομιλεί με άγνωστο -κατά τον Βοργιά- πρόσωπο για το περιβόητο πλέον παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι και τον Γιώργο Δαλούκα.

Είπε χαρακτηριστικά ο Σ. Βοργιάς: "Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες, ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής. Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει καθώς συνέβη αυτό που είπε και ο κύριος Κούγιας ότι άκουσε πως "έφαγα το... γεννητικό οργάνο". Άκουσα το όνομα Σοφοκλής, άκουσα ΕΠΟ, αυτά που άκουσε ο Κούγιας τα ίδια άκουσα και εγώ. Από τη συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί, με τον άλλον να αγανακτεί που δεν τιμώρησε άμεσα τον Δαλούκα".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!