Βοργιάς: "Ακουσα τον Πιλάβιο στην τρίτη κασέτα"

Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς υποστήριξε στην εκπομπή "Δίκη" του Blue Sky ότι στην τρίτη κασέτα με τις συνομιλίες παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ρέφερι ισχυρίστηκε ότι έχει ακούσει την τρίτη κασέτα και πως αναγνώρισε την φωνή του Σ. Πιλάβιου, ο οποίος φέρεται να συνομιλεί με άγνωστο -κατά τον Βοργιά- πρόσωπο για το περιβόητο πλέον παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι και τον Γιώργο Δαλούκα.

Είπε χαρακτηριστικά ο Σ. Βοργιάς: "Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες, ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής. Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει καθώς συνέβη αυτό που είπε και ο κύριος Κούγιας ότι άκουσε πως "έφαγα το... γεννητικό οργάνο". Άκουσα το όνομα Σοφοκλής, άκουσα ΕΠΟ, αυτά που άκουσε ο Κούγιας τα ίδια άκουσα και εγώ. Από τη συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί, με τον άλλον να αγανακτεί που δεν τιμώρησε άμεσα τον Δαλούκα".

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.