ΝΙΚΕ Premier Cup: Το Κύπελλο στον Αστέρα!

H K15 του Αστέρα Τρίπολης κατέκτησε την πρώτη θέση του ΝΙΚΕ Premier Cup καθώς κέρδισε στον τελικό την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς του Ευρωπαϊκού τουρνουά στη Φινλανδία!

ΝΙΚΕ Premier Cup: Το Κύπελλο στον Αστέρα!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, ενώ το ίδιο συνέβη και στην παράταση. Στη διαδικασία των πέναλτι οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 και ταυτόχρονα την κατάκτηση του ΝΙΚΕ Premier Cup.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Πέτρου, απέκρουσε δύο πέναλτι ενώ ευστόχησαν οι Αλημίσης, Ζορμπάς και Κάρδαρης.

O Κυπελλούχος Αστέρας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς του ΕυρωπαϊκούNike Premier Cup που θα διεξαχθεί στις αρχές Μαΐου στη Φινλανδία.

Η αποστολή του Αστέρα: Πέτρου, Λιαρίκος, Βασιλικόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Κάρδαρης, Τζήμας, Κωτσόπουλος, Τσώκος, Μπλάτσος, Κουλεντιανός, Γκιώνης, Κωτσόπουλος, Λελούδας, Ζογάκης, Στασινόπουλος, Βασιλακόπουλος

ΝΙΚΕ Premier Cup: Το Κύπελλο στον Αστέρα!

"Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Κ15 Γιάννη Ρούμπη και στους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση του τουρνουά. Αυτά τα παιδιά, μαζί με όλους τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Αστέρα, αποτελούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας. Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στους λόγους για τους οποίους είμαστε περηφάνοι για αυτά τα παιδιά. Η διοίκηση θα συνεχίσει να δίνει έμπνευση σε αυτά τα παιδιά, προκειμένου στο άμεσο μέλλον να δούμε την ακαδημία του Αστέρα όπως την οραματιζόμαστε.", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Μποροβόλου.

Από τη μεριά του ο προπονητής της Κ15 του Αστέρας, Γιάννης Ρούμπης, δήλωσε: "Αξιοι νικητές και πρωταγωνιστές του τουρνουά είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Υπερέβαλαν εαυτό, κατέθεσαν ψυχή και με σωστή νοοτροπία κατάφεραν να φτάσουν στο Κύπελλο. Παίξαμε με καλές ομάδες, όμως κατά γενική ομολογία o Αστέρας ήταν ο καλύτερος και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Τώρα θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στη Φινλανδία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK