Αθωώθηκαν Σαρρής και Τοπολιάτης

Η εταιρία PC Systems που είχε αναλάβει την "κάρτα υγείας" είχε καταθέσει αγωγή εναντίον τους για επιταγή 100.000 ευρώ.

Αθώοι κρίθηκαν από το πλημμελειοδικείο Αθηνών ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρώην ταμίας της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Τοπολιάτης στους οποίους η εταιρία PC Systems που είχε αναλάβει το έργο της "κάρτας υγείας" είχε καταθέσει αγωγή.

Η υπόθεση αφορά επιταγή ύψους 100.000 ευρώ που είχε υπογραφεί τον Αύγουστο του 2012 από τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και έληγε στις 31/1/2013. Η εταιρία ζήτησε τα λεφτά στις 11/4/2013 αλλά η επιταγή δεν πληρώθηκε στην ώρα της γιατί προηγουμένως είχε καταγγελθεί η σύμβαση με την εταιρία από την ΕΠΟ στις 29/3 με πρόταση του Γιώργου Σαρρή και απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Το δικαστήριο έκρινε ότι ορθώς δεν πληρώθηκε η επιταγή από την στιγμή που είχε καταγγελθεί η σύμβαση.

Η Pc Systems είναι η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο της «κάρτας υγείας» αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ ενώ ζημίωσε κατά το κατηγορητήριο της δικαιοσύνης την περιουσία της ομοσπονδίας με 28 εκατ. ευρώ. Κατηγορούμενοι για απιστία σε βάρος της περιουσίας της Ομοσπονδίας είναι 22 πρώην παράγοντες της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και έξι μέλη της προηγούμενης διοίκησης (ένας εκ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης), οι οποίοι είχαν "υποχρεωθεί" σε παραίτηση τον προηγούμενο Αύγουστο όταν με βούλευμα παραπέμφθηκαν σε δίκη που θα διεξαχθεί στις 15 Μαϊου.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.