Αυτά συζήτησε ο Κοντονής με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (24/9) η συνάντηση του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης με τον Σταύρο Κοντονή, η οποία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και διήρκεσε περισσότερο από 3 ώρες. Ποια τα θέματα που συζητήθηκαν.

Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/9) οι εκπρόσωποι των ελληνικών συλλόγων που βρίσκονται στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση, η οποία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκεσε περισσότερο από 3 ώρες.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η θέσπιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα γήπεδα, ενώ τη Δευτέρα (28/9) θα υπάρξει νέα συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση θα εκπροσωπεί τη Super League.

Σημειώνεται πως ο υφυπουργός παρουσιάστηκε ανένδοτος σε ό,τι αφορά τους τακτικούς δικαστές στις πειθαρχικές επιτροπές, βρίσκοντας σύμφωνες και τις ομάδες, οι οποίες όμως τόνισαν πως πρόκειται για θέμα της ΕΠΟ.

Μεγάλη συζήτηση έγινε και για το νέο νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Τα δύο βασικά στοιχεία αυτού αφορούν την πάταξη της βίας και την αξιοκρατία, καθώς και τη διαδικασία εκλογής της ΕΠΟ.

Σε ό,τι αφορά τη βία, ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε αποφασισμένος να παρέμβει παντού, πάντα σε συνεννόηση με τις ομάδες, για ένα πιο δίκαιο ποδόσφαιρο, ενώ αναφορικά με την εκλογή της ΕΠΟ, τονίσε ότι δεν είναι δυνατόν να διοικείται το ποδόσφαιρο από προέδρους ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντονής: "Θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχει θέμα Grexit"

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!