Αυτό είναι το πόρισμα για την "εγκληματική οργάνωση"

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ζητείται να παραπεμφθούν κατηγορούμενοι για την αποκαλούμενη "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτό είναι το πόρισμα για την "εγκληματική οργάνωση"

Ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, στην εισήγησή του προς το Συμβούλιο Εφετών, ζητά να δικαστούν δεκάδες κατηγορούμενοι κατά περίσταση για βαρύτατες πράξεις, όπως ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, εκρήξεις και άλλα. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Πλατής στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3, προτείνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να καθίσει στο εδώλιο, αντιμέτωπος με τέσσερις κακουργηματικές πράξεις.

Μάλιστα ο εισαγγελέας προτείνει τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει ο ανακριτής Διαφθοράς, μετά την απολογία του πριν από περίπου έναν χρόνο. Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους όρους ήταν και αυτός της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Κατά πληροφορίες, στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παραβίασε τον επίμαχο όρο.

Τον τελευταίο λόγο έχει πλέον το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, το οποίο και θα αποφανθεί αν και ποιοι κατηγορούμενοι θα παραπεμφθούν τελικά ενώπιον του Τριμελούς εφετείου Κακουργημάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK