Αυτόφωρη διαδικασία για τις συλλήψεις για επεισόδια στα γήπεδα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, κατά την οποία συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη στον χώρο του αθλητισμού.

Tα φαινόμενα βίας στον ελληνικό αθλητισμό είναι πολλά και δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει, παρά το ότι έχουν γίνει πιο αυστηρές οι ποινές, δεν έχουν μειωθεί και οι χούλιγκαν συνεχίζουν... ακάθεκτοι το έργο τους.

Βέβαια, όλο το οικοδόμημα του αθλητισμού έχει πολλά προβλήματα και είναι "άρρωστο". Από τις εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων, μέχρι τα ζητήματα δικαιοσύνης, τα μέτωπα είναι πολλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει μπόλικα ζητήματα μπροστά του, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει και να λύσει.

Στο πλαίσιο αυτό, είχε μία συνάντηση με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου και συζήτησαν τόσο τα θέματα των τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά όλων των αθλημάτων, αλλά και θέματα δικαιοσύνης που αφορούν στον αθλητισμό.

Ειδικότερα, συζήτησαν το πώς θα δικάζονται με την αυτόφωρη διαδικασία, εντός λίγων ημερών δηλαδή, όλοι όσοι συλλαμβάνονται έπειτα από αξιόποινες πράξεις στους αγωνιστικούς χώρους.

Μένει πλέον να φανεί τι θα συμβεί στην πράξη και αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, για τη μείωση των κρουσμάτων βίας στα ελληνικά γήπεδα. Μια παθογένεια ετών...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.