Αυτός πήρε το... δαχτυλίδι από τον Γκιρτζίκη

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης αναλαμβάνει να ηγηθεί του "κυβερνητικού" μπλοκ της ΕΠΟ θέτοντας υποψηφιότητα για την προεδρία αντί του Γιώργου Γκιρτζίκη που αναμένεται να παραιτηθεί.

Αυτός πήρε το... δαχτυλίδι από τον Γκιρτζίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν έχει δικαίωμα να κατέλθει στις εκλογές της ΕΠΟ λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της κάρτας υγείας και υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου στις εκλογές της 1ης Οκτωβρίου θα θέσει ο Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Ενώσεις-Μέλη που στηρίζουν την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη ανακοίνωσαν πως είναι "μια υποψηφιότητα νεανική, άφθαρτη και πλήρως ενωτική, όπως η εποχή επιτάσσει, ικανή να ανταποκριθεί στα σύγχρονα κελεύσματα και να συνδράμει στην περαιτέρω ανοικοδόμηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου".

Αυτός πήρε το... δαχτυλίδι από τον Γκιρτζίκη

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια (14/7/1973) στην Κατερίνη. Είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να ασχοληθεί με το κορυφαίο σωματείο της γενέτειράς τους, τον ιστορικό Πιερικό, του οποίου για μια εξαετία αποτέλεσε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο.

Το 2009 εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, όπου αρχικά ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της ΕΠΣΠ.

Το Απρίλιο του 2013 τα σωματεία της Πιερίας αποφάσισαν να του αναθέσουν την προεδρία της ΕΠΣΠ, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Συμμετείχε ως αναπληρωτής πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Under 19 Championship Greece 2015 που έγινε στην Πιερία τον Ιούλιο του 2015".

News 24/7

24MEDIA NETWORK