Coca Cola Cup: Πρωταγωνίστησε η Λάρισα στους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας

Με θρίαμβο των ομάδων της Λάρισας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, οι τελικοί του Coca-Cola Cup στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας. Το τουρνουά σημείωσε απόλυτη επιτυχία στην περιοχή, με τους τελικούς, να αναδεικνύουν και τις νικήτριες οι οποίες θα πάρουν μέρος στους μεγάλους τελικούς του Μαΐου στην Αθήνα.

Coca Cola Cup: Πρωταγωνίστησε η Λάρισα στους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας

Μικρές και μεγάλες ιστορίες, με πρωταγωνιστές τους νέους που διεκδίκησαν με πάθος τις νίκες, γράφτηκαν και αυτή τη φορά, όπως συμβαίνει σε κάθε τουρνουά του Coca-Cola Cup.

Η ομάδα "Τσιτσίραβλα" από το Βόλο, δοκίμασε την τύχη της για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Όσα δηλαδή διοργανώνεται το τουρνουά στην Ελλάδα. Δεν το έβαλε κάτω παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό της περιφέρειας (στη μεγάλη κατηγορία) αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα τελικά της Αθήνας!

Οι "μπέμπηδες XL" ήταν η ομάδα που δεν τα παράτησε ποτέ. Έκανε συνεχείς ανατροπές, κερδίζοντας όλες τις προκρίσεις της με γκολ τα τελευταία λεπτά. Έφτασαν έτσι μέχρι τον τελικό της κατηγορίας 13-14 ετών δίνοντας κι εκεί μια μεγάλη μάχη. Ισοφάρισαν λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, αλλά δεν είχαν άλλες δυνάμεις. Οι Αήττητοι τους απέκλεισαν στα πέναλτι…

Coca Cola Cup: Πρωταγωνίστησε η Λάρισα στους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας

Και οι δυο ομάδες του τελικού της μικρότερης κατηγορίας ήταν από τη Λάρισα.

Στην κατηγορία 15-16 ετών, η Γκετσεμπιρλιγκί βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους περιφερειακούς τελικούς. Όπως και πέρσι, όμως, έχασαν το εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας

Τα αποτελέσματα των τελικών:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Αήττητοι (Λάρισα) -Μπέμπηδες XL (Λάρισα) 3-1 στα πέναλτι (κανονικό παιχνίδι, 1-1)

Κατηγορία 15-16 ετών

Αλύγιστοι (Λάρισα)-Γκετζεμπιρλιγκί (Βόλος) 2-0

Κατηγορία 17-19 ετών

Vikings (Λάρισα)-Τσιτσίραυλα (Βόλος) 2-1

Επιστροφή στην Αττική

Το Coca-Cola Cup ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην περιφέρεια. Όπου κι αν πήγε αγκαλιάστηκε με μεγάλη θέρμη από όλους τους νέους και επιστρέφει, πλέον, στην Αττική.

Δυο μεγάλα τουρνουά περιμένουν όσες ομάδες θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Αμφότερα θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Batista Club (Αχαρνές) σε δυο σαββατοκύριακα (9-10 και 16-17/4)

Αμέσως μετά (24/4) ακολουθούν οι τελικοί της περιφέρειας Αττικής, για να φτάσουμε στους τελικούς όπου οι ομάδες από την Αθήνα αλλά και την περιφέρεια θα διεκδικήσουν τους τρεις τίτλους του πρωταθλητή στις ισάριθμες ηλικιακές κατηγορίες

Coca Cola Cup: Πρωταγωνίστησε η Λάρισα στους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK