Δεν είπαν λέξη οι… κομμένοι

Παρουσία του Ιωάννη Δρόσου, δόθηκαν τα σήματα στους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς.

Δεν είπαν λέξη οι… κομμένοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρουσία του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσου, δόθηκαν στους διεθνείς διαιτητές τα σήματα της FIFA, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του σεμιναρίου που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

"Σας θαυμάζω για αυτό που κάνετε, είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς όλοι στρέφονται εναντίον σας για τις αποφάσεις που παίρνετε. Δεν είμαι άνθρωπος που ξέρει από ποδόσφαιρο. Όσο όμως, είμαι στην ΕΠΟ μαθαίνω" ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Ιωάννης Δρόσος.

Ο προεδρεύων στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Σταύρος Τριτσώνης, μίλησε στους διαιτητές. "Αναλάβαμε όταν το ποδόσφαιρο ήταν πολωμένο. Με όλα αυτά που είχαν γίνει είχαμε συγκλονιστεί" τόνισε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην φραστική επίθεση στον Γιάννη Τσαχειλίδη και την φωτιά στο σπίτι του πρώην προέδρου της ΚΕΔ Γιώργο Μπίκα και συμπλήρωσε… "Υπάρχουν πολλές στιγμές που χαμογελάσαμε αλλά και στιγμές που καθίσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά. Θέλουμε ισονομία για όλες τις ομάδες".

Στα σεμινάριο δίνουν κανονικά το παρών οι διαιτητές που είναι σε διαθεσιμότητα (Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος, Βοσκάκης, Παππάς, Λαμπρόπουλος) οι οποίοι επέλεξαν την οδό της σιωπής και δεν εξέφρασαν παράπονα για την διαθεσιμότητα τους.

Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για το 2017 που θα εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο είναι:

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος, Κομίνης, Κύζας, Μάνταλος, Παπαπέτρου.

Βοηθοί: Ακρίβος, Ευθυμιάδης, Αλεξέας, Δημητριάδης, Κωσταράς, Χασάν Κούλα, Πετρόπουλος, Τουμπακάρης, Κούρεντας, Σίπκας.

Γυναίκες διαιτητές: Μήτση, Λαμπαδαρίου, Αντωνίου, Τσιοφλίκη.

βοηθοί: Κουτσουμπού, Κουρομπύλια, Νιώτη, Κομισοπούλου.

Διαιτητές Σάλας: Χριστοδουλής, Κομματάς, Αδαμόπουλος.

- Την Τετάρτη 15/2 οι διαιτητές και βοηθοί της Super League θα περάσουν από αγωνιστικά τεστ ενώ το επόμενο διήμερο σειρά έχουν οι ρέφερι και οι βοηθοί της Football League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK