Βάζει "φωτιά" στην ΚΕΔ η πυραμίδα

Διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές αλλά και υψηλόβαθμός παράγοντας της διαιτησίας εμπλέκονται στην υπόθεση της "πυραμίδας". Αποκαλύψεις εντός των ημερών, παρακολουθεί το θέμα αλλά δεν έχει επέμβει ακόμη ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Βάζει "φωτιά" στην ΚΕΔ η πυραμίδα
INTIME SPORTS

Αναταραχή στους κόλπους της ΕΠΟ και της ΚΕΔ προκαλεί η υπόθεση της πυραμίδας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ακόμη και υψηλόβαθμος παράγοντας της διαιτησίας.

Πρόκειται για μία επιχείρηση στην οποία τα μέλη της πληρώνουν εγγραφή 300 ευρώ και 50 ευρώ το μήνα, αλλά αν φέρουν στην εταιρία τέσσερα νέα μέλη τότε "γλιτώνουν" την συνδρομή. Η εταιρία είναι καθόλα νόμιμη και το κέρδος για τα μέλη της είναι ταξίδια σε τόπους της αρεσκείας τους είτε σε χαμηλές τιμές, είτε δωρεάν.

Μέλη της συγκεκριμένης εταιρίας όμως, μεταξύ άλλων είναι διαιτητές, βοηθοί παρατηρητές από όλες τις κατηγορίες αλλά και τουλάχιστον ένας υψηλόβαθμος παράγοντας της διαιτησίας. Κι εδώ υπάρχει θέμα αφού επίκεινται αποκαλύψεις εντός των επόμενων ημερών σύμφωνα με τις οποίες εν ενεργεία διαιτητές που ανήκουν στην πυραμίδα, ορίζονταν σε αγώνες πρωταθλημάτων αντί για συναδέλφους τους που ήταν εκτός.

Για το θέμα είναι ενήμερος ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ο οποίος ακόμη, δεν έχει επέμβει. Παρακολουθεί όμως, στενά τις εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK