Διαρρήκτες "χτύπησαν" Ντέμη Νικολαΐδη, Οφόε και Ελαμπντελαουί

Άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρό τους τη νύχτα του Σαββάτου το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη στην Βούλα καθώς των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ελαμπντελαουί και Οφόε στην Γλυφάδα.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (EUROKINISSI)
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τις Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται πιθανόν για την ίδια σπείρα, δεν "χτύπησαν" τυχαία και θεωρούν ότι παρακολούθησαν τους στόχους τους για να σιγουρευτούν για την απουσία τους, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις εκμεταλλεύτηκαν, την ύπαρξη ανασφάλιστων παραθύρων.

Η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε στην Γλυφάδα στο χρονικό διάστημα μεταξύ επτάμιση το απόγευμα και οκτώ, όπου η οικογένεια Ντέμη Νικολαΐδη-Δέσποινας Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την ύπαρξη ανασφάλιστου παραθύρου στο ισόγειο, εισήλθαν στην πολυτελή οικία και αφαίρεσαν τιμαλφή και κοσμήματα εξαιρετικά μεγάλης αξίας.

Τα επόμενα δύο χτυπήματα σημειώθηκαν σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Γλυφάδα όπου διαμένουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ελαμπντελαουί και Οφόε, Νορβηγικής και Βελγικής υπηκοότητας αντίστοιχα.

Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι εντόπισαν ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και μόλις 15 λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα εισήλθαν και στις δύο οικίες και αφαίρεσαν από τον μεν Ελαμπντελαουί τιμαλφή μεγάλης αξίας, από τον δε Οφόε, τιμαλφή μεγάλης αξίας και χρήματα.

Οι Αρχές αναλύουν τυχόν βιντεοληπτικά υλικά ως ένα πρώτο στοιχείο για την έρευνά τους, στην προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Πηγή: News247.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK