Επανήλθε η Λίγκα για Τριτσώνη και Κουκουλάκη

Οι λόγοι που θέλει ο συνεταιρισμός να γίνει η συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Επανήλθε η Λίγκα για Τριτσώνη και Κουκουλάκη

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης δεν επέτρεψε στον αρχιδιαιτητή Σταύρο Τριτσώνη και το μέλος της ΚΕΔ Μιχάλη Κουκουλάκη να συναντηθούν με τηνSuperleagueέπειτα από αίτημα του συνεταιρισμού, αλλά η Λίγκα επανήλθε.

Σε διευκρινιστική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Δρόσο, ο ομόλογος του στηνSuperLeagueΓιώργος Στράτος του διευκρίνισε ότι η συνάντηση δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τους ορισμούς των διαιτητών αλλά με οικονομίες κλίμακας. Στον συνεταιρισμό επιθυμούν οι ορισμοί να γίνονται πιο έγκαιρα ώστε να έχουν την δυνατότητα να κλείσουν πιο οικονομικές συμφωνίες με το ταξιδιωτικό πρακτορείο με το οποίο συνεργάζονται σε ότι αφορά τα εισιτήρια (τα έξοδα διαιτησίας είναι περίπου 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως και τα πληρώνει όλα η Λίγκα).

Από τον 'Εβρο και τις Σέρρες στα Χανιά!

Παράλληλα θέλουν, αν είναι δυνατόν, να λαμβάνονται υπόψη και τα γεωγραφικά κριτήρια: να μην ορίζεται δηλαδή, διαιτητής από την Θράκη και βοηθοί από την Θεσσαλονίκη σε αγώνα ομάδας της Νοτίου Ελλάδας εκτοξεύοντας στα ύψη το κόστος της διαιτητικής τετράδας (εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο κλπ). Κάτι παρόμοιο είχε γίνει στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό, την 6η αγωνιστική όπου οι βοηθοί ήταν από τον Έβρο (Βασιλόπουλος) και τις Σέρρες (Κωτούλας).

Όπως σημείωναν στην Λίγκα, κατά την διάρκεια της σεζόν γίνονται 252 παιχνίδια οπότε και 1000 ευρώ να εξοικονομηθούν από κάθε παιχνίδι, το συνολικό ποσό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Απάντηση στο αίτημα για την συνάντηση, δεν έχει δοθεί ακόμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK