Επιστρέφει στα γήπεδα ο 38χρονος Τζιωρτζιόπουλος σε ομάδα-έκπληξη

Σαν άλλος Κώστας Χαλκιάς, ο 38χρονος πλέον Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τρία χρόνια απουσίας. Δείτε σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί.

Δυναμική επιστροφή στα γήπεδα αποφάσισε να κάνει ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος!

Ο Έλληνας άσος που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχει πατήσει τα 38, ενώ είχε αποφασίσει τα τελευταία τρία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ωστόσο άλλαξε την απόφασή του, τα ξαναφόρεσε και θα παίξει μπάλα στον ΑΠΣ ΛΕΩΝ της Φυλής βοηθώντας τον τη νέα σεζόν 2016-17 στην ΕΠΣΔΑ Αθηνών!

Μετά τον Κώστα Χαλκιά λοιπόν που επέστρεψε στα γήπεδα για χάρη της Παναχαϊκής στα 42, ακόμη ένας παίκτης της γενιάς του πήρε την ίδια απόφαση.

Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.