Άγνοια στην Επιτροπή Εξομάλυνσης για την παρέμβαση κατά Ατρόμητου

Άγνοια για την παρέμβαση των νομικών της ΕΠΟ κ. Σιώτου και Σαράκη κατά του Ατρόμητου, στην προσφυγή της ομάδας του Περιστερίου στο διαιτητικό δικαστήριο για να “πέσει” η τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δηλώνει η Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η φερόμενη ως "παράσταση πολιτικής αγωγής της Ε.Π.Ο." στην σημερινή εκδίκαση προσφυγής της Π.Α.Ε. Ατρόμητος κατά αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, έγινε εν αγνοία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και δίχως να την εκφράζει.

Το θέμα θα εξετασθεί διεξοδικά την προσεχή Δευτέρα 12/12/2016 και θα ληφθούν αποφάσεις.

Την προσεχή Δευτέρα ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Εξομάλυνσης η οποία θα κάνει έρευνα για το ποιος έδωσε εντολή (;) στους δύο νομικούς να κάνουν παρέμβαση και το ενδεχόμενο νέων απολύσεων είναι ανοικτό.

Στην Επιτροπή Εξομάλυνσης θεωρούν ότι τέτοιες ενέργειες, όπως και οι γκάφες στους ορισμούς του Κυπέλλου Ελλάδας εκθέτουν την Διοικούσα Επιτροπή και όπως ειπώθηκε... "είμαστε πολύ προσεκτικοί προς πάσα κατεύθυνση”. Μέχρι στιγμής όμως, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά προσεκτικοί.

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.