ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μισθοί των μελών της Επιτροπής Εξομάλυνσης!

O Κώστας Καίσαρης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ακριβές ύψος των αποδοχών των μέλων της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Ο μισθός του επικεφαλής Γιάννη Δρόσου που δεν έχει μεγάλη απόκλιση από αυτόν του Ιάκωβου Φιλιππούση και η σύγκριση με την προηγούμενη κατάσταση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μισθοί των μελών της Επιτροπής Εξομάλυνσης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις έξι χιλιάδες Ευρώ καθαρά είναι ο μισθός του προεδρου της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ καθηγητή Γιάννη Δρόσου.

Στις πέντε χιλιαδες του αναπληρωτή πρόεδρου (δικηγόρου) Νίκου Μπάρτζη όπως και του δημοσιογράφου Ιάκωβου Φιλιππούση που τακτοποίησε ο Κοντονής ενόψει της μετακίνησής του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Γ.Δρόσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Παππά και η επαφή με τον Κ.Κουτσοκούμνη έγινε μέσω του αναπληρωτή προέδρου της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργου Κούμα.

Ο τελευταίος είναι κουμπάρος και συνεταίρος με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (κυβερνώντος κόμματος) Αβραάμ Νεοφύτου από το οποίο προέρχεται ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιαδης.

Τα συμβόλαια των τριών προαναφερθέντων είναι για επτά μήνες και λήγουν στις 31 Μαϊου μαζί με τη θητεία της Επιτροπής. Στα ίδια περίπου επίπεδα θα είναι κι ο μισθός και των άλλων μελών της Επιτροπής (Αλέξης Δέδες, Ζήσης Βρύζας), οι οποίοι ακόμα δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο.

Με πλέον πιθανό τα δικά τους να είναι μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας. Να φτάσουν στα τρία χρονια όπως με τους Τριτσώνη-Κουκουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι οι μισθοί αυτοί δεν θεωρούνται υψηλοί γιά τα δεδομένα της ΕΠΟ.Ο πρόεδρος μπορεί να μην έπαιρνε μισθό αλλά τα στελέχη της Ομοσπονδίας ήταν και συνεχίζουν να είναι καλοπληρωμένα. Με μικτές μηνιαίες αποδοχές 7, 8 και 9 χιλιάδων Ευρω.

Σημειώνουμε ότι ναι μεν η θητεία της Επιτροπής είναι μέχρι το τέλος Μαϊου, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παραταθεί.Για ένα χρόνο κι ακόμα παραπάνω.

Με δεδομένο ότι στόχος της ΦΙΦΑ είναι να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις. Όταν οι δύο παρατάξεις που διεκδικούν την ΕΠΟ μιλάνε δημόσια,γιά εκβιασμούς, δωροδοκίες και τραμπουκισμούς δίνουν το δικαίωμα στη ΦΙΦΑ να παραπέμψει τις εκλογές στις καλένδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK