Αυτή την φορά δεν τον "έσωσε" ο Θεοδωρίδης

Οι δύο εκδοχές για την απόλυση του Παυσανία Παπανικολάου, του τελευταίου συνδετικού κρίκου της διοικούσας επιτροπής με την διοίκηση Γκιρτζίκη.

Ο τελευταίος συνδετικός κρίκος της διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη με την Επιτροπή Εξομάλυνσης αποτελεί παρελθόν.

Για τον Παυσανία Παπανικολάου ο λόγος, στον οποίο το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστή η απόλυση του. Ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, ήταν στην… μαύρη λίστα της Επιτροπής Εξομάλυνσης που του «χρέωνε» τόσο το σκάνδαλο με το ταξιδιωτικό γραφείο «Travel Plan» όσο και την παράσταση της ΕΠΟ στο διαιτητικό δικαστήριο κατά του Ατρόμητου στην έφεση που είχε καταθέσει για την ποινή που είχε επιβληθεί στον Γιώργο Σπανό (ένα χρόνο απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο) για την επίθεση στον βοηθό Ευθύμη Κούρεντα μετά τον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ…

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας για την απόλυση του προκαλεί ερωτηματικά αφού το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες. Από την Επιτροπή Εξομάλυνσης υποστήριζαν ότι η απόλυση του Παυσανία Παπανικολάου δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο σκάνδαλο γι’ αυτό και θα αποζημιωθεί κανονικά ενώ αν η απόλυση του είχε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση «θα την στέλναμε στον εισαγγελέα και θα τον διώχναμε χωρίς να τον αποζημιώσουμε».

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Οι κακές γλώσσες λένε ότι το θέμα με τις κάμερες παρουσιάστηκε επειδή έπρεπε να δημιουργηθεί κρίση για να δικαιολογηθεί (παρασκηνιακά τουλάχιστον) η απομάκρυνση του Παυσανία Παπανικολάου ο οποίος τις προηγούμενες φορές την είχε… γλυτώσει λόγω των άριστων σχέσεων με το υψηλόβαθμό στέλεχος της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Σε ότι αφορά την κρυφή κάμερα που βρέθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ, υπήρχε και η αντίθετη άποψη. Ότι είχε τοποθετηθεί στον διάδρομο και όχι στα γραφεία της Επιτροπής Διαιτησίας έπειτα από απαίτηση του τμήματος αδειοδότησης για να ελέγχει την διαδικασία κατάθεσης των φακέλων των ομάδων κάθε άνοιξη. Επίσης, ότι είναι σε απόσταση 10 μέτρων από τα γραφεία της ΚΕΔ η οποία συνεδριάζει με κλειστές πόρτες και ως εκ τούτου, η συνεδρίαση δεν μπορεί να παρακολουθηθεί.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.