Ελευθεριάδης: «Η μεγαλύτερη απόδειξη ήττας της αντιπολίτευσης»

Η ενέργεια των έξι Ενώσεων της αντιπολίτευσης να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ στην προσπάθεια τους να μπλοκάρουν (ξανά) τις εκλογές που έχουν οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου, δεν έμεινε αναπάντητη από την συμπολίτευση της Ομοσπονδίας που κάνει λόγο για προσπάθεια ορισμού προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Ελευθεριάδης: «Η μεγαλύτερη απόδειξη ήττας της αντιπολίτευσης»

Κάτι τέτοιο θα συμβεί αν οι εκλογές στην ΕΠΟ δεν διεξαχθούν εντός του Οκτωβρίου.

«Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ήττας που έρχεται και δεν μπορούν να την σταματήσουν ότι και αν κάνουν. Ο φόβος τους για το αποτέλεσμα τους οδηγεί σε αιτήσεις ακύρωσης των εκλογών χωρίς καμία βάση. Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στο στόχο τους να καταστρέψουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο» τονίζει ο επικεφαλής της συμπολίτευσης Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Και προσθέτει… «Στην ουσία και σε απόλυτη αρμονία με τους Πολιτικούς τους φίλους θέλουν να διοριστεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσωρινή διοίκηση χωρίς να υπολογίζουν τι σημαίνει αυτό για τις Ελληνικές ομάδες καθώς και για τις Εθνικές ομάδες. Οι Ενώσεις δεν θα τους κάνουν το χατίρι. Τους καλώ έστω την υστάτη ώρα να σοβαρευτούν όσο και αν είναι δύσκολο να συμβεί αυτό και να σταματήσουν να οδηγούν το Ποδόσφαιρο στο γκρεμό».

News 24/7

24MEDIA NETWORK