Επιστρέφει στην ΚΕΔ ο Καλύβας

Το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας (και) επί της σύντομης προεδρίας του Γιώργου Μπίκα αναλαμβάνει τους ορισμούς της γ' εθνικής και τα πρωταθλήματα υποδομών.

Δύο μήνες μήνες μετά την παραίτηση του έπειτα από την φωτιά στο σπίτι του πρώην προέδρου της ΚΕΔ Γιώργου Μπίκα, ο Δημήτρης Καλύβας επιστρέφει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, θα αναλάβει τους ορισμούς στο πρωτάθλημα της γ' εθνικής και τα πρωταθλήματα υποδομών, τους οποίους έκαναν - μέχρι πρόσφατα - ο προεδρεύων στην ΚΕΔ Σταύρος Τριτσώνης και το μέλος Μιχάλης Κουκουλάκης. Ο φόρτος εργασίας όμως, ήταν τεράστιος και έτσι στην Επιτροπή προστέθηκε και τρίτο μέλος, κάτι που είχε ζητήσει από την αρχή ο Σταύρος Τριτσώνης από τον επιτετραμμένο της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο Κωστάκη Κουυτσοκούμνη που είναι ο υπεύθυνος για την στελέχωση της Επιτροπής.

Ο Δημήτρης Καλύβας ήταν από το 2012 μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 στην ΚΕΔ μαζί με τον Γιώργο Δούρο και τον Θανάση Μπριάκο. Την περίοδο 2012-13 ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στην Football League, την σεζόν 2013-14 όριζε τους διαιτητές της Super League και μέχρι τον Οκτώβρη του 2014 ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ.

Στις 21 Αυγούστου 2013 είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους στην Φυλή μετά από τεστ διαιτητών.

Μετά την λήξη της σύντομης θητείας του Κύρου Βασάρα ως επιδιαιτητή στην επιτροπή ορισμού του “ισπανικού μοντέλου” στις αρχές Οκτώβρη, είχε δεχθεί και αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο αλλά ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, εκπρόσωπος της Super League, την τελευταία στιγμή, είχε κάνει πίσω.

Νωρίτερα, το καλοκαίρι τον είχε προτείνει ο Παναθηναϊκός για πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...