Γιάννης Δρόσος ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Το μελος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ανακοίνωσε τη σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Μπίκας στην ΚΕΔ, Βρύζας στις Εθνικές ομάδες. Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα.

Η Δημοκρατική Αριστερά διοργανώνει Συζήτηση - εκδήλωση με θέμα «Ποιος δρόμος για την Ευρώπη; Κίνδυνοι, προκλήσεις και προοπτικές για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα» διοργάνωσε η Δημοκρατική Αριστερά την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στο Γκάζι. Στην εκδήλωση μίλησανο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, οι ευρωβουλευτές Μαριέττα Γιαννάκου και Μαριλέννα Κοππά, ο Γιάννης Δρόσος και ο Γιώργος Παγουλάτος. Τη συζήτηση συντόνισε ο Γεράσιμος Γεωργάτος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
drosos EUROKINISSI

Ο Κύπριος παράγοντας ξεκίνησε στη συνέντευξη Τύπου και είπε μεταξύ άλλων: " Η FIFA αποφάσισε να υπάρξει Επιτροπή Εξομάλυνσης και ακολούθως να προκύψουν εκλογές.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή είναι αναγκαία ώστε να διορθωθούν ζητήματα του ποδοσφαίρου της χώρας και ενδεχομένως το νομοθετικό πλαίσιο".

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής που σύμφωνα με τον κ. Κουτσοκούμνη θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο, εκτός κι αν χρειαστεί να παραταθεί η διάρκεια της.

Αναλυτικά τα μέλη:

Γιάννης Δρόσος: Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Νικόλαος Μπάρτζης: Αναπληρωτής πρόεδρος.

Γιώργος Μπίκας: Υπεύθυνος διαιτησίας/ πρόεδρος ΚΕΔ.

Ζήσης Βρύζας: Υπεύθυνος εθνικών ομάδων.

Αλέξης Δέδες: Εσωτερικός γραμματέας διοικούσας.

Απόστολος Γέροντας: Μέλος επιτροπής.

Ιάκωβος Φιλιππούσης (δημοσιογράφος) και Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Super League) θα είναι δυο ακόμα μέλη που θα έχουν ενεργό ρόλο στην επιτροπή.

Δείτε το αναλυτικό προφίλ του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος ηγείται της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK