Γιάννης Δρόσος ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Το μελος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ανακοίνωσε τη σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Μπίκας στην ΚΕΔ, Βρύζας στις Εθνικές ομάδες. Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα.

Ο Κύπριος παράγοντας ξεκίνησε στη συνέντευξη Τύπου και είπε μεταξύ άλλων: "Η FIFA αποφάσισε να υπάρξει Επιτροπή Εξομάλυνσης και ακολούθως να προκύψουν εκλογές.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή είναι αναγκαία ώστε να διορθωθούν ζητήματα του ποδοσφαίρου της χώρας και ενδεχομένως το νομοθετικό πλαίσιο".

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής που σύμφωνα με τον κ. Κουτσοκούμνη θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο, εκτός κι αν χρειαστεί να παραταθεί η διάρκεια της.

Αναλυτικά τα μέλη:

Γιάννης Δρόσος: Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Νικόλαος Μπάρτζης: Αναπληρωτής πρόεδρος.

Γιώργος Μπίκας: Υπεύθυνος διαιτησίας/ πρόεδρος ΚΕΔ.

Ζήσης Βρύζας: Υπεύθυνος εθνικών ομάδων.

Αλέξης Δέδες: Εσωτερικός γραμματέας διοικούσας.

Απόστολος Γέροντας: Μέλος επιτροπής.

Ιάκωβος Φιλιππούσης (δημοσιογράφος) και Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Super League) θα είναι δυο ακόμα μέλη που θα έχουν ενεργό ρόλο στην επιτροπή.

Δείτε το αναλυτικό προφίλ του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος ηγείται της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...