Το παρ' ολίγον μπλόκο στις εκλογές της ΕΠΟ από τον... Θωμά

Με οκτώ απουσίες το ΔΣ της ΕΠΟ, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού απουσίαζε η αντιπολίτευση για να μπλοκάρει την προκήρυξη των εκλογών. Δεν πέτυχε το στόχο της για δύο απουσίες.

Οι εκλογές της ΕΠΟ προκηρύχθηκαν εν τέλει για τις 26 Οκτωβρίου, στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το μεσημέρι, παρά τις παρασκηνιακές κινήσεις της αντιπολίτευσης πίσω από τις οποίες - όπως αναφέρουν άνθρωποι που λένε πρόσωπα και πράγματα - είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Αυτή τη στιγμή το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μετά τις πρόσφατες ανακατατάξεις που έγιναν για την υπόθεση της "κάρτας υγείας"  απαριθμεί 19 μέλη. Το 20ο είναι ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης που δεν αναπληρώνεται στο διοικητικό συμβούλιο, απλά χρέη προέδρου εκτελεί ο αναπληρωτής πρόεδρος και 21ο ο τέταρτος εκπρόσωπος της Super League, ο Θωμάς Παπαδόπουλος του Ηρακλή που έχει παραιτηθεί και δεν έχει αντικατασταθεί.

Για να προκηρυχθούν εκλογές χρειάζονταν 10 ψήφοι. Τελικά ψήφισαν 11. Οι: Τζανόπουλος, Βούλγαρης, Γαβριηλίδης, Καραβασίλης, Παπαπετρίδης, Τσιχριτζής, Παππάς, Μαρίνος, Αγραφιώτης, Σφακιανάκης, Παπακωνσταντίνου.

Δύο απουσίες να υπήρχαν ακόμη και δεν θα μπορούσαν να προκηρυχθούν εκλογές για τις 26 Οκτώβρη, τις οποίες η αντιπολίτευση προσπάθησε να μπλοκάρει ώστε να τεθεί θέμα προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Δεν τα κατάφερε όμως…

Για την ιστορία απουσίαζαν οκτώ μέλη του συμβουλίου: ο πρόεδρος της Super League και εξ οφίτσιο α' αντιπρόεδρος Γιώργος Στράτος, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Αλέξης Δέδες και τα μέλη της ΕΠΟ Δημητρίου, Ψαρόπουλος, Βακάλης, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος.

Να σημειωθεί ότι οι κ. Δέδες, Βούρβαχης, Ψαρόπουλος είχαν στείλει εξώδικο και δήλωναν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις του Δ.Σ. με παρόντες τους έξι υπόδικους της κάρτας υγείας (Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Προύτζος, Καραμελίδης, Οικονομίδης).

Τώρα, όμως, που παραιτήθηκαν οι "6" εξακολουθούν να απουσιάζουν από τα συμβούλια.