Στην τελική ευθεία η "Επιτροπή Εξομάλυνσης"

Επαφή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τον Αλέξη Δέδε της ΑΕΚ την Τετάρτη (26/10), για να "κλειδώσει" η συμμετοχή του στην "Επιτροπή Εξομάλυνσης". Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Στην τελική ευθεία η "Επιτροπή Εξομάλυνσης"
Δέδες Κουτσοκούμνης

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διεργασίες για την στελέχωση της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" που θα οριστεί από την FIFAστην ΕΠΟ και θα "τρέχει" τα θέματα της Ομοσπονδίας μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωστάκης Κουτσοκούμνης που έχει αναλάβει να βρει τους "εκλεκτούς", πραγματοποιηθεί ταξίδια στην Ελλάδα (και χθες Τρίτη 25/10 ήταν στην Αθήνα) και έχει επαφές με τα άτομα στα οποία έχει καταλήξει. Τα μέλη της Επιτροπής που δεν θα είναι περισσότερα από εφτά, θα παρουσιαστούν σύμφωνα με πληροφορίες, το ερχόμενο Σάββατο σε συνέντευξη Τύπου ενώ η ανακοίνωση τους είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, αύριο Πέμπτη.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα έχει σήμερα επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ Αλέξη Δέδε προκειμένου να "κλειδώσει" η συμμετοχή του στην Επιτροπή. Η πρώτη κρούση έχει γίνει ήδη, ο παράγοντας της "Ένωσης" με εμπειρία στηνUEFAστην οποία έχει εργαστεί για μία 10ετία στο παρελθόν, δεν ήταν αρνητικός (ούτε είπε το "ναι" όμως) και απομένει να οριστικοποιηθούν οι αρμοδιότητες του.

Ανάλογη επαφή θα υπάρξει και με τον παλιό αρχιδιαιτητή Γιώργο Μπίκα στον οποίο επίσης έχει γίνει κρούση και θα αναλάβει την διαιτησία αλλά είναι άγνωστο ακόμη αν θα έχει αποκλειστικά τους ορισμούς των διαιτητών ή αν θα είναι επιδιαιτητής στο "ισπανικό" μοντέλο δίπλα στους Δημήτρη Γκρούτση και Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Για την θέση του προέδρου, έπειτα από την διάψευση του μέλους τουCasΠέτρου Μαυροειδή ότι του έχει γίνει πρόταση, οι επαφές συνεχίζονται. Το όνομα του δικηγόρουΠαναγιώτη Περράκη, στενού συνεργάτη του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή επανέρχεται, είτε ως πρόεδρος, είτε ως μέλος της Επιτροπής, παρά τις αντιρρήσεις που θα υπάρξουν λόγω των καλών σχέσεων που έχει με τον Ολυμπιακό.

ΗFIFAπάντως, δεν δείχνει να λαμβάνει υπόψη της τέτοιες αντιδράσεις που είναι πιθανόν να προκύψουν και από την συμμετοχή του Αλέξη Δέδε στην Επιτροπή και από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που θα θελήσουν να έχουν και αυτές εκπροσώπηση στην διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK