Χολωμένος ο Κουτσοκούμνης, αλλά κρατάει τον φάκελο "ελληνικό ποδόσφαιρο"

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο Κωστάκης Χολωμένος ο Κουτσοκούμνης, αλλά κρατάει τον φάκελο "ελληνικό ποδόσφαιρο" με αφορμή την "επίθεση" που δέχεται από μερίδα ελληνικών μέσων ενημέρωσης σε ότι αφορά το έργο της Επιτροπής Εξομάλυνσης και δημοσιεύματα που αφορούν τους μισθούς που λαμβάνουν τα μέλη της και φέρονται να κυμαίνονται ανάμεσα σε 5.000-6.000 ευρώ μηνιαίως!

Χολωμένος ο Κουτσοκούμνης, αλλά κρατάει τον φάκελο "ελληνικό ποδόσφαιρο"
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τα ταξίδια στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα στην χώρα μας ταξίδεψε μόνο ο Ατζελο Ρηγόπουλος, εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας της UEFA,για τις επαφές που έγιναν με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή όσον αφορά τις αλλαγές στους κανονισμούς που θα έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρουφέρεται μάλιστα, να έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια του αυτή στα υψηλά κλιμάκια τηςFIFAμαζί με την επιθυμία του να σταματήσει να ασχολείται με τον φάκελο “ελληνικό ποδόσφαιρο”! Η απάντηση που πήρε ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αρνητική και του ζητήθηκε να ολοκληρώσει την αποστολή τουως... επιτηρητής της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Το έργο της Επιτροπής έχει μπει στην τελική ευθεία. Εντός του Φεβρουαρίου θα γίνουν νέες επαφές ανάμεσα στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, τηνFIFAκαι τηνUEFAγια τις αλλαγές που θα αποφασιστούν στο καταστατικό της ΕΠΟ, μία από τις οποίες είναι και το νέο εκλογικό σύστημα. Αφού στην συνέχεια συμφωνήσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και γίνει η εναρμόνιση των αλλαγών στοκαταστατικό της ΕΠΟ με την ελληνική νομοθεσία, τότε θα προκηρυχθούν οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία οι οποίες δεν αποκλείεται να διεξαχθούν μέχρι το Πάσχα, στις 16 Απριλίου. Να σημειωθεί ότι ηdead lineτηςUEFAγια εκλογές στην ΕΠΟ είναι η 31η Μαϊου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK