Χολωμένος ο Κουτσοκούμνης, αλλά κρατάει τον φάκελο "ελληνικό ποδόσφαιρο"

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο Κωστάκης Χολωμένος ο Κουτσοκούμνης, αλλά κρατάει τον φάκελο "ελληνικό ποδόσφαιρο" με αφορμή την "επίθεση" που δέχεται από μερίδα ελληνικών μέσων ενημέρωσης σε ότι αφορά το έργο της Επιτροπής Εξομάλυνσης και δημοσιεύματα που αφορούν τους μισθούς που λαμβάνουν τα μέλη της και φέρονται να κυμαίνονται ανάμεσα σε 5.000-6.000 ευρώ μηνιαίως!

Ο επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τα ταξίδια στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα στην χώρα μας ταξίδεψε μόνο ο Ατζελο Ρηγόπουλος, εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας της UEFA, για τις επαφές που έγιναν με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή όσον αφορά τις αλλαγές στους κανονισμούς που θα έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου φέρεται μάλιστα, να έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια του αυτή στα υψηλά κλιμάκια της FIFA μαζί με την επιθυμία του να σταματήσει να ασχολείται με τον φάκελο “ελληνικό ποδόσφαιρο”! Η απάντηση που πήρε ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αρνητική και του ζητήθηκε να ολοκληρώσει την αποστολή του ως... επιτηρητής της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Το έργο της Επιτροπής έχει μπει στην τελική ευθεία. Εντός του Φεβρουαρίου θα γίνουν νέες επαφές ανάμεσα στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, την FIFA και την UEFA για τις αλλαγές που θα αποφασιστούν στο καταστατικό της ΕΠΟ, μία από τις οποίες είναι και το νέο εκλογικό σύστημα. Αφού στην συνέχεια συμφωνήσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και γίνει η εναρμόνιση των αλλαγών στο καταστατικό της ΕΠΟ με την ελληνική νομοθεσία, τότε θα προκηρυχθούν οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία οι οποίες δεν αποκλείεται να διεξαχθούν μέχρι το Πάσχα, στις 16 Απριλίου. Να σημειωθεί ότι η dead line της UEFA για εκλογές στην ΕΠΟ είναι η 31η Μαϊου.