Μπροστά "κεντούσε", πίσω... υπέφερε πάλι η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά να κερδίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα, δεχόμενη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δυο γκολ! Γκάλο και Κλωναρίδης έδωσαν τη λύση στο τελικό 3-2 για την Ένωση.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
aek panahaiki panigiriki EUROKINISSI

Είτε παίζει με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα είτε με την Αούστρια Βιέννης στην Ευρώπη είτε με την... Παναχαϊκή της Β' εθνικής, η εικόνα στην άμυνα δεν αλλάζει για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, όμως στο τέλος πήρε το τρίποντο χάρη στους Γκάλο και Κλωναρίδη.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ, όμως η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 59' με "ξερό" σουτ του Γκάλο και ανέτρεψε το σκορ στο 76' με τον Κλωναρίδη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με τον νεαρό Κυνηγόπουλο στο 82', κι ενώ όλα έδειχναν πως θα μέναμε στο "Χ", η Ένωση κέρδισε τελικά με το δεύτερο γκολ του "Κλώνα" στο παιχνίδι με κεφαλιά στο 85'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Στο δεύτερο μέρος για την Παναχαϊκή έπαιξαν οι: Χαλκιάς, Αγουρίδης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Μπουτίβας, Σωτηράκος, Φουρλάνος.

ΑΕΚ: Τσιντώτας (80' Ντούνης), Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (46' Λιβάγια), Βλαχομήτρος (46' Βινίσιους), Κλωναρίδης, Πατίτο ( 57' Μπακάκης), Αραούχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK