On fire Γιακουμάκης και πεντάρα η ΑΕΚ

Μια άνετη φιλική νίκη με 5-0 επί της Λαμίας πήρε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μένει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση όσων αγωνίστηκαν.

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το "9άρι" της ΑΕΚ, Γιώργο Γιακουμάκη να σκοράρει δις, αλλά και τους Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο και Μεληκιώτη να χρίζονται σκόρερ, οι "κιτρινόμαυροι" πέρασαν με άριστα το φιλικό τεστ με τη Λαμία.

Το τελικό 5-0 αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ να έχει συνεχώς το πάνω χέρι και τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Όσοι παίκτες του αγωνίστηκαν έδειξαν ενθουσιασμό και όρεξη και παρά το γεγονός πως επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση, τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

ΑΕΚ(α' ημίχρονο): Τσιντώτας, Χούλτ, Βράνιες, Γιαννούτσος, Γκάλο, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Κωναρίδης, Μοράν, Μασούντ, Γιακουμάκης.

(β' ημίχρονο): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης (64' Μεληκιώτης), Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος.

Λαμία (α' ημίχρονο): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Σελίμ, Ασίγκμπα, Μουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Μπούντνικ, Πίτι, Βάντερσον.

(β' ημίχρονο): Πίτκας, Καραγιάννης, Φράγκος, Κουτρομάνος, Άστσεριτς, Άντρονικ, Λινάρδος, Παπαργυρίου, Κούκολης, Πριντέτα, Μπουλούλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK