Ο "Φονέας των Γιγάντων" δίνει μια 20αρα στον... υπέρβαρο Τζιμπούρ!

Το deal της... χρονιάς ετοιμάζεται να κάνει ο Φωστήρας με μεταγραφή από το πάνω ράφι -έστω κι αν υπάρχουν κωλύματα στο θέμα- με την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Η ομάδα του Ταύρου έχει πραγματοποιήσει την πρόταση στον Αλγερινό, εκείνος θέλει αλλά ο κόουτς... τσινάει για τα κιλά του φορ.

Ο "Φονέας των Γιγάντων" δίνει μια 20αρα στον... υπέρβαρο Τζιμπούρ!

Την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να κάνει ο Ράφικ Τζιμπούρ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SPORTIME".

Ο Αλγερινός, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να παίξει μπάλα στην αγαπημένη του Ελλάδα, ξανά, αλλά όχι σε κάποια ομάδα επαγγελματικού επιπέδου.

Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου αποκαλύπτει ότι ο Τζιμπούρ έχει προσφορά την οποία ετοιμάζεται να αποδεχτεί από τον Φωστήρα!

Οι άνθρωποι του "Φονέα των Γιγάντων" φέρονται να έχουν προτείνει στον έμπειρο επιθετικό 20.000 ευρώ για τον επόμενο έναν χρόνο, δελεάζοντας τον έτσι να πει το "ναι" και ν' αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Αθηνών.

Πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι Φωστήρας και Τζιμπούρ θέλουν να συμβεί το "μπαμ", όμως ο προπονητής της ομάδας Θύμιος Γεωργούλης παρουσιάζεται εξαιρετικά επιφυλακτικός μια και ο 34χρονος πλέον φορ με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα δεν είναι... φιτ, αφού κουβαλάει 10 παραπανίσια κιλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK