Πήρε και Λαμπρόπουλο η ΑΕΚ

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαμπρόπουλου για την ΑΕΚ, καθώς ο Πανιώνιος κατέθεσε τροποποιημένο συμβόλαιο του παίκτη στην ΕΠΟ με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ένωση.

Ο 23χρονος αμυντικός των κυανέρυθρων είχε συμβόλαιο μέχρι το 2016, όμως υπό τον φόβο προσφυγής ο Πανιώνιος κατέθεσε νέο συμβόλαιο στην ΕΠΟ με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι. γεγονός που άνοιξε την πόρτα στην ΑΕΚ να τελειώσει τη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Ένωση και από τη νέα σεζόν θα φορά τα κιτρινόμαυρα.

Ο Λαμπρόπουλος γίνεται ο 4ος ποδοσφαιριστής με τον οποίο η ΑΕΚ έρχεται σε συμφωνία για το καλοκαίρι, μετά τους Μάνταλο, Φαγέ και Κολοβέτσιο, ενώ και ο Ανέστης βρίσκεται προ των κιτρινόμαυρων πυλών.

Face Control

O Γκρεγκ Πόποβιτς δεν ήθελε ποτέ να κάνει καριέρα

Το Δεκέμβρη του 1996 είχε απολύσει τον προπονητή των Σπερς, για να καθίσει εκείνος στην καρέκλα. Η σοβαρή προϋπηρεσία που είχε ήταν σε κολέγιο της Division III. Εκεί ανακάλυψε ποιος είναι, τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πώς να το κάνει. Αυτή είναι η ιστορία του Γκρεγκ Πόποβιτς.