ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Volos FC

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστή η πρόθεση ομάδας ανθρώπων της περιοχής με τη συνδρομή και του Αχιλλέα Μπέου. να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα αποτελούσε τον τρίτο πόλο στο Νομό Μαγνησίας. Κάτι που πήρε... σάρκα και οστά με την επίσημη παρουσίαση να πραγματοποιείται την Παρασκευή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Volos FC

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Βόλο, προκειμένου να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η νέα ομάδα του Νομού Μαγνησίας που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστή άλλωστε η πρόθεση του Αχιλλέα Μπέου να δρομολογήσει τις εξελίξεις ώστε να αποκτήσει η πόλη μια ομάδα που θα αποτελέσει τον τρίτο πόλο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου.

Τη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επενδυτής και πρόεδρος του Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Βόλος», Γιώργος Σπυριδόπουλος. Κατά τα φαινόμενα η ομάδα θα αποκαλείται "Volos FC" και όπως είναι γνωστό πρόκειται για το σύλλογο Πύδνα Κίτρους που μετονομάστηκε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Volos FC

Όπως είπε ο 72χρονος ομογενής επιχειρηματίας, έλαβε μια απόφαση με τους συνεργάτες του να ιδρύσουν μια ομάδα στο Βόλο και επισκέφθηκαν τον Αχιλλέα Μπέο με τον οποίο όπως είπε γνωρίζονται πολύ καλά από τη δεκαετία του 80’, έχοντας διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια τη φιλία τους.

Ο πρώτος προπονητής της ομάδας, όπως είχε γίνει γνωστό από καιρό, θα είναι ο Τάκης Γκώνιας, ο οποίος ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη. Αντιθέτως παρών ήταν ο Άκης Πέτρου ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Αναφορικά με το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα ο κ. Σπυριδόπουλος δήλωσε πως έδρα της θα έχει το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, για το οποίο όμως δεν έχει κατατεθεί κάποιο επίσημα αίτημα ακόμη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτός είναι ο Volos FC

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σπυριδόπουλος τα νέα γραφεία του συλλόγου θα είναι κοντά στο λιμάνι και θα λειτουργήσουν σε περίπου δεκαπέντε ημέρες.

Ο κ. Σπυριδόπουλος επανέλαβε τα όσα είπε πει ο Αχιλλέας Μπέος, ότι οι γυναίκες και τα παιδιά θα έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο. Για τους υπόλοιπους φιλάθλους που θα εγγραφούν μέλη του συλλόγου, θα υπάρχουν κάρτες διαρκείας με κόστος 25 ευρώ.

Στόχος της ομάδας, όπως είπε ο πρόεδρος, είναι με την πρώτη χρονιά να βγει στη Β’ Εθνική. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, όπως είπε, στελεχώνοντας την ομάδα με δανεικούς παίκτες από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Στη συνέχεια ωστόσο ανασκεύασε, λέγοντας ότι επιθυμεί τουλάχιστον μια ομάδα από τη Μαγνησία να ανέβει στη Β’ Εθνική.

Μάλιστα καθόλου προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο κ. Σπυριδόπουλος, στην περίπτωση που το εγχείρημα αυτό δεν πετύχει. Στην περίπτωση αυτή, όπως είπε «θα χάσουμε 300.000 ευρώ και θα φύγουμε σαν φίλοι πάλι. Θα πούμε κάναμε την προσπάθειά μας».

ΔΗΛΩΣΕ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο κ. Σπυριδόπουλος δήλωσε νεοδημοκράτης και "γαύρος", ενώ τόνισε πως αφού βγήκε στη σύνταξη και επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από εφτά χρόνια, ήθελε να κάνει κάτι στην πατρίδα του, κάτι για το οποίο τον παρότρυνε μάλιστα και η γυναίκα του.

Όπως είπε "έχω αρρώστια με τον αθλητισμό". Μάλιστα όπως έδειξε στους δημοσιογράφους στο εσωτερικό του σακακιού του έχει μια μεγάλη καρφίτσα με το έμβλημα του Ολυμπιακού.

Με πληροφορίες από το magnesiasports.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK