Ανακοίνωσε Ντούνη ο Άρης

Στην απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Μάρκου Ντούνη, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΚ, προχώρησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Ανακοίνωσε Ντούνη ο Άρης

" Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992) βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον Άρη.

Ο Μάρκος Ντούνης, που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Α.Ε.Κ., ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19)" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μάρκος Ντούνης, δήλωσε: "Με ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του ΑΡΗ, μια ομάδα με Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που επικοινώνησαν μαζί μου οι άνθρωποι της διοίκησης και το πλάνο που με ανέλυσαν, με έπεισε να πω το “ναι”. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη έχω γνωριστεί με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε γρήγορα με την άνοδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία".

Ανακοινώθηκε κι ο Μελισσάς

Οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Πασχάλη Μελισσά.

Μετά από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Πασχάλης Μελισσάς, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

"Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να επιστρέψει η ομάδα στο φυσικό της χώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK