Ανακοίνωσε Πόι, Καζναφέρη ο Άρης

Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάουρο Πόι και την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη.

Ανακοίνωσε Πόι, Καζναφέρη ο Άρης

Ο Άρης συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική ενίσχυσή του, καθώς την Τρίτη (15/09) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάουρο Πόι και την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη. Παράλληλα, μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθούν κι οι Βασίλης Ρόβας και Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Πόι:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάουρο Πόι.

Ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός (γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1981) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.

"Γίνεται σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μάουρο Πόι, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

"Ήθελα πολύ να επιστρέψω στον Άρη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που διαπίστωσα, μιλώντας με τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στη διοίκηση, είναι ότι γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που συζητήσαμε και χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Δέθηκα με τον κόσμο του Άρη και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι από εδώ και πέρα χαρούμενοι".

Η ανακοίνωση για Καζναφέρη:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη.

Ο 28χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1987) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ.

Ο Κώστας Καζναφέρης αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 2010 μέχρι το 2013. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ακόμη έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόντιβ, του Πλατανιά και του Εργοτέλη.

"Το πλάνο της διοίκησης δίνει όραμα και προοπτική"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κώστας Καζναφέρης, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

"Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση των ανθρώπων του ΑΡΗ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Μετά την συνάντηση που είχα με τον κ. Καρυπίδη δεν είχα καμία αμφιβολία για το πλάνο της διοίκησης σχετικά με την επόμενη μέρα. Ένα πλάνο που δίνει όραμα και προοπτική. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και η θέση του είναι στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK