Άρης-Κοζάνη 5-1

Ο Άρης είχε εύκολο απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", επικρατώντας 5-1 σε αγώνα που παρακολουθήσατε ζωντανά με εικόνα και ήχο από το Contra.gr.

Άρης-Κοζάνη 5-1

Πιο εύκολη κι από... προπόνηση ήταν η αναμέτρηση του Άρη με την Κοζάνη για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο χορτάρι του "Κλεάνθης Βικελίδης", εξ ου το εντυπωσιακό 4-1 με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος.

Άρης-Κοζάνη 5-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε ο χορός των γκολ με τον Κόκε να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Καπνίδης πήρε τη... σκυτάλη και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Το γκολ της Κοζάνης με τον Τσικόπουλο στο 17' δεν άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Αρης ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι και απάντησε στο γκολ των αντιπάλων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπνίδη στο 34', για να έρθει ο Ν'Λουντούλου στο 45' να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης κατέβασε ταχύτητα, αλλά και πάλι είχε τις φάσεις για να φτάσει το σκορ σε... εξωπραγματικά επίπεδα. Το μόνο που κατάφερε, όμως, ήταν να "γράψει" την ιστορία του ματς με 5-1, με τον Καπνίδη στο 85' να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα, πάλι από την άσπρη βούλα.

Τα γκολ: 4' Κόκε, 6', 34' πεν., 85' πεν. Καπνίδης, 45' Ν' Λουντούλου - 17' Τσικόπουλος

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Σαμαράς (58' Ντόγος), Ιντζίδης, Ρόβας, Καλογέρης, Ντούνης, Ν' Λουντούλου (65' Κυβελίδης), Κόκε (46' Πόι), Καπνίδης.

ΚΟΖΑΝΗ: Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71' Ζαχαριουδάκης), Αλιατίδης, Τσικόπουλος Ηλίας, Τσικόπουλος Γιάννης, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (85' Παπανώτας), Χαταμάι (60' Τσαγκαλίδης).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK