Στη Football League και μαθηματικά ο Άρης!

Ο Άρης επικράτησε με 3-2 του Εορδαϊκού στο "Κλ. Βικελίδης" και "σφράγισε" και μαθηματικά την άνοδο στη Football League. Ένα γκολ και μία ασίστ από τον Ανδρέα Τάτο, υπέροχα γκολ από τους φιλοξενούμενους.

Στη Football League και μαθηματικά ο Άρης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Football League ανέβηκε και μαθηματικά ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-2 του Εορδαϊκού στο "Κλ. Βικελίδης". Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να... χαλάσουν τη γιορτή των "κιτρίνων", αφού πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με μακρινό σουτ του Χαραλαμπίδη, ύστερα από λάθος αντίδραση του Τζινάρ. Παρόλα αυτά, η χαρά της ομάδας από την Πτολεμαΐδα κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 13' ο Πασχάλης Μελισσάς με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Τάτου έφερε το ματς στα ίσα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, οχτώ λεπτά αργότερα, από δημιουργός έγινε... εκτελεστής κι έκανε την ανατροπή για την ομάδα του με όμορφο σουτ στην κίνηση. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 45' ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντώνη Καπνίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άρης πίεσε για τέταρτο γκολ προκειμένου να "κλειδώσει" τη νίκη, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε αισθητά. Οι παίκτες του Εορδαϊκού εκμεταλλεύτηκαν τη μέτρια παρουσία των γηπεδούχων και μείωσαν το σκορ σε 3-2 με υπέροχο σουτ του Μαυροματίδη, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τζινάρ. Το γκολ των φιλοξενούμενων αφύπνισε τους "κιτρίνους" που πίεσαν για το τέταρτο τέρμα, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Καλογέρη (87') και Γεωργιάδη (89') αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Δείτε ΟΛΗ την αναμέτρηση:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Ρόβας (46' Καζναφέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (80' Ενλουντούλου), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης, Κόκε (74' Καλογέρης).

Εορδαϊκός: Χρυσοστομίδης, Σαββίδης, Σερσέμης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Μπίκος (90' Αμπατζίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (87' Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης (83' Ιωαννίδης), Γιόνδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK