Δύο στη φυλακή για το θάνατο Κατσούλη

Ποινές 16 και 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό της Νεάπολης Λασιθίου στους δύο από τους έξι κατηγορούμενους για την υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τον 34χρονο και τον 28χρονο που ήταν κατηγορούμενοι για την υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη και πλέον παίρνουν το δρόμο της φυλακής, καθώς η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στον 34χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης συνολικά 16 ετών για τη θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και τη συμπλοκή, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον 28χρονο επιβλήθηκε ποινής κάθειρξης 13 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Επίσης ένας 36χρονος οπαδός του Ηροδότου που έλαβε μέρος στο περιστατικό, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για συμπλοκή εντός αθλητικής εγκατάστασης, ωστόσο, στη δική του περίπτωση, η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στον συγκεκριμένο οπαδό επιβλήθηκε ο όρος εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ το Δικαστήριο διέταξε να απαγορευτεί η προσέλευσή τους σε αθλητικούς χώρους, όπου θα αγωνίζεται ο Ηρόδοτος και ο Εθνικός.

Θυμίζουμε ότι ο φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης, είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού τον Σεπτέμβριο του 2014 και λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.