Νέα δίκη για την υπόθεση Κατσούλη

O Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης ενός εκ των αθωωθέντων κατηγορουμένων για την υπόθεση θανάτου του Κώστα Κατσούλη.

Νέα δίκη για την υπόθεση Κατσούλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως υποστηρίζει η "Εφημερίδα των Συντακτών", ο 26χρονος οπαδός του Ηροδότου που είχε κατηγορηθεί και αθωωθεί για την υπόθεση θανάτου του Κώστα Κατσούλη, θα οδηγηθεί σε νέα δίκη.

Κι αυτό γιατί ενώ είχε προσκομισθεί ένα βίντεο στο δικαστήριο που τον έδειχνε στην άλλη άκρη του γηπέδου του στιγμή που έλαβε χώρο το μοιραίο συμβάν, τελικά μετά από εργαστηριακή εξέταση του αναφέρεται πως απεικονίζονται "πιθανόν όμοια πρόσωπα", ενώ δεν κατέστη δυνατός ο προσδιορισμός της ακριβούς ώρας λήψης του βίντεο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης κι έτσι θα υπάρξει... επεισόδιο.

Θυμίζουμε ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχους τον 34χρονο και τον 28χρονο που ήταν κατηγορούμενοι για την υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.

Στον 34χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης συνολικά16 ετών για τη θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και τη συμπλοκή, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον 28χρονο επιβλήθηκε ποινήςκάθειρξης 13 ετών με τηνέφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Επίσης ένας 36χρονος οπαδός του Ηροδότου που έλαβε μέρος στο περιστατικό, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για συμπλοκή εντός αθλητικής εγκατάστασης, ωστόσο, στη δική του περίπτωση, ηέφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στον συγκεκριμένο οπαδό επιβλήθηκε οόρος εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ το Δικαστήριο διέταξε να απαγορευτεί η προσέλευσή τουςσε αθλητικούς χώρους, όπου θα αγωνίζεται ο Ηρόδοτος και ο Εθνικός.

Ο φίλαθλος του Εθνικού,Κώστας Κατσούλης, είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού τον Σεπτέμβριο του 2014 και λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK