"Διπλό" στη Βάρη ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ τα βρήκε σκούρα στην έδρα του Αστέρα Βάρης, αλλά κατάφερε να φύγει με το "διπλό" χάρη σε γκολ του Φραγκουλάκη στο 76'.

"Διπλό" στη Βάρη ο ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Βάρης, όμως τελικά πήρε το "διπλό" και μείωσε τη διαφορά από τον Φωστήρα που έχασε από τον Εθνικό.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε δοκάρι στο 24ο λεπτό με τον Γουόρντεν, δεν κατάφερε όμως να ανοίξει το σκορ και απειλήθηκε από τους αντιπάλους της, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το άγχος να κάνει την εμφάνισή τους στις προσπάθειες των Κρητικών.

Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Φραγκουλάκης, ο οποίος με πολύ ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Γεωργιάδης, Κουιρουκίδης (76' Μητσόπουλος), Χατζησάββας, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (82' Μιχαλόπουλος), Αγκόλι, Ντάγκρας.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος, Φαμπίνιο (46' Καλέ), Μπουρσέλης (70' Φραγκουλάκης), Χαντί, Περογαμβράκης, Γουόρντεν (70' Σαχινίδης).

Photo Credits:Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK