Κοντά στην άνοδο ο ΟΦΗ

Σημαντική νίκη πήρε ο ΟΦΗ με 1-0 επί του Ατρόμητου στον Πειραιά, με γκολ–πέναλτι του Περογαμβράκη και μείωσε στον πόντο την διαφορά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα.

Κοντά στην άνοδο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά από το πρώτο λεπτό αν και αγωνίστηκε με απουσίες αφού ο Νίκος Νιόπλιας άφησε εκτός αποστολής τους Φαζό, Σαχινίδη, Πίτσο και Μπουρσέλη, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν απο προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν έχει στην διάθεση του και τον τιμωρημένο Φραγκουλάκη.

Κέρδισε πέναλτι, ο Αλέξης Περογαμβράκης ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Κρήτης. Οι γηπεδούχοι έφθασαν μιαν ανάσα από την ισοφάριση, όταν Ευθυμιάδης βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Δερμιτζάκη, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αντέδρασε ψύχραιμα κι έσωσε την ομάδα του. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο 82ο λεπτό ο Φαμπίνιο πλάσαρε, αλλά ο Χριστόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Παπαδόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Χριστόπουλος, Φυσαράκης, Ράπτης, Παλαιοπάνος (34′ Μπαλτζάκης), Σαμιώτης, Δανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδη

ΟΦΗ:Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Μπολάκης, Ραπτάκης, Κώτσιος, Νάστος, Χαντί (82′ Φουκαράκης) , Φαμπινιο, Κοιλιάρας (73′ Πατηνιώτης), Καλέ, Περογαμβράκης (66′ Πόποβιτς)

Photo credit: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK