Διάλεξε... Ρωσία ο Τσόρι Ντομίνγκες

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έκλεισε τα 36 του χρόνια το Σάββατο (10/6) και επέλεξε να κάνει retweet τις ευχές ρωσικής ιστοσελίδας, αλλά όχι του Ολυμπιακού. Όχι... ακόμα τουλάχιστον.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό και ήδη στα χέρια του έχει προτάσεις τόσο από την πατρίδα του όσο και από συλλόγους της Super League (στο Contra.gr διαβάσατε πρώτα για την πρόταση του Απόλλωνα Σμύρνης).

Οι σχέσεις του με τους ερυθρόλευκους παραμένουν εξαιρετικές, όμως τη μέρα των 36ων γενεθλίων του (10/6), προτίμησε να κάνει retweet τις ευχές ρωσικής ιστοσελίδας και όχι του... Ολυμπιακού.

Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί να το κάνει αργότερα, μπορεί όμως να είναι και κάποιο... μήνυμα, μιας και περιμένει κάτι από τον Πειραιά προτού αποφασίσει για το μέλλον του. Θυμίζουμε πως ο Τσόρι αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην Ρωσία φορώντας τη φανέλα των Ρουμπίν Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.