Ο Γκαγκάτσης... άδειασε τον Μίχελ!

Μία τοποθέτηση που προκάλεσε έκπληξη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς παραδέχθηκε πως ο Λούμπος Μίχελ είπε στον διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Κομίνη πως είναι τελειωμένος. Πως προσπάθησε να το δικαιολογήσει.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ήρθε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση. Εκεί, ο παράγοντας του "δικέφαλου" μίλησε για την είσοδο του Λούμπος Μίχελ και όσα είπε στον διαιτητή Κομίνη.

Αρχικά ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε πως ο Σλοβάκος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αγανακτισμένος γιατί με το ακυρωθέν γκολ θα μπορούσε να χαθεί ο τίτλος: "Δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν ένα ματς το οποίο έκρινε τίτλο έπειτα από 33 χρόνια για την ομάδα μας".

Σε εκείνο το σημείο ο δικαστής Σπύρος Καποδίστριας ρώτησε για το αν μπορεί να μπαίνει μέσα στο γήπεδο όποιος θέλει.

Στη συνέχεια ο Μάκης Γκαγκάτσης παραδέχθηκε την ατάκα που διέρρευσε μετά το παιχνίδι "you are finished", από τον Μίχελ προς τον διαιτητή Κομίνη, όμως το δικαιολόγησε δίνοντας την εξήγηση πως:

"Του είπε τελείωσες επαγγελματικά γιατί είναι ένα ματς το οποίο κρίνει τίτλο και έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κ. Μίχελ του το είπε διαιτητικά, γιατί ήταν γνωστός διαιτητής. Δεν ήταν μόνο αυτός όμως, ήταν και παράγοντες των δύο ομάδων".

Στο φύλλο αγώνα, ρώτησε ο δικαστής, αναφέρεται πως το ύφος του Μίχελ ήταν απειλητικό, για να απαντήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης: "Δεν έχει σε καμία περίπτωση απειλητικό ύφος".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.