Οι αποφάσεις από το επεισοδιακό Δ.Σ. της Λίγκας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ολοκλήρωσε τις σημερινές εργασίες του και πήρε μία σειρά σημαντικών αποφάσεων. Διαβάστε τις αναλυτικά.

ΔΣ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τις προηγούμενες ώρες διαβάσατε αναλυτικά στο Contra.gr τι ακριβώς ειπώθηκε στο επεισοδιακό Δ.Σ. της Σούπες Λίγκας.

Έπειτα από τα σκηνικά που εκτυλίχτηκαν στα γραφεία της Super League, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾.

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK