Το "Big Brother" και τα κινητά... προέκταση των παικτών της ΑΕΚ

Ο Βασίλης Δημητριάδης υποστήριξε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ στη θέα του όπλου του Ιβάν Σαββίδη και της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο τρόμαξαν! Από την πλευρά του ΠΑΟΚ κατατέθηκε αίτημα που θυμίζει... Big Brother.

Το "Big Brother" και τα κινητά... προέκταση των παικτών της ΑΕΚ

H κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη στον αθλητικό δικαστή, Σπύρο Καποδίστρια είχε μπόλικο... ζουμί και γέννησε πολλές ατάκες, ιδέες και... λύσεις.

Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να υποβάλλουν ερωτήσεις στον γενικό αρχηγό της Ένωσης, εκείνος υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπήκαν τρομαγμένοι στα αποδυτήρια από την εισβολή Σαββίδη και τη θέα του όπλου που έφερε στη ζώνη του.

Μάλιστα, ο Δημητριάδης σημείωσε ότι οι παίκτες δέχθηκαν στα αποδυτήρια τηλεφωνήματα από τις οικογένειές τους που ήταν επίσης ταραγμένοι απ' όσα έγιναν στην Τούμπα και τα είδαν από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν ότι οι "κιτρινόμαυροι" είδαν το όπλο, ενώ ζήτησαν από τον δικαστή να ανοίξουν οι κάμερες στο χώρο των αποδυτηρίων: " Στα αποδυτήρια είσαστε τρομοκρατημένοι; Ζητάω κύριε πρόεδρε να δείτε τις κάμερες. Φαίνεται ότι δεν είχαν κανένα θέμα, είδαμε πως ήταν. Ζητάμε να δείτε τις κάμερες" είπε ο κ. Μαυρομάτης.

Στη συνέχεια μάλιστα ο κ. Μπίρδας ρώτησε τον Δημητριάδη γιατί επιτρέπει στους παίκτες να μιλούν στα κινητά, με τον παλαίμαχο επιθετικό να πετάει ατάκα... μύθο: " Τα κινητά δεν απαγορεύονται. Είναι πλέον η προέκταση των χεριών τους."

News 24/7

24MEDIA NETWORK