Τρεις αγωνιστικές ο Λισγάρας, μία ο Σεμπά

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χρήστος Λισγάρας που τελικά τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League. Τιμωρία και για τον Σεμπά για "βίαιη διαγωγή". Διαβάστε αναλυτικά τις αιτιολογήσεις.

Με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 200€ τιμωρήθηκε από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ο Χρήστος Λισγάρας της Ξάνθης, για το μαρκάρισμα του στον Σεμπά στον αγώνα των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα και με μία ο παίκτης του Ολυπιακού.

Ο άσος της Ξάνθης, για τον οποίο ο διαιτητής Μάνταλος είχε γράψει το φύλλο αγώνα ότι τον απέβαλλε για εξόχως επικίνδυνο παίξιμο, τιμωρήθηκε για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη.

Έτσι, γλίτωσε τις οκτώ αγωνιστικές γιατί στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε.

Σε ότι αφορά τον Σεμπά για τον οποίο ο Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι απώθησε βίαια αντίπαλο του (βίαιη διαγωγή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά) τιμωρήθηκε για ανάρμοστη διαγωγή σε ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μάνταλος τύλιξε Σεμπά και Λισγάρα σε μία κόλλα χαρτί  
Η... καρατιά του Λισγάρα έφτασε μέχρι την Αγγλία  
Εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα και δυο κόκκινες!  
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σεμπά  
Πήγε να ζητήσει συγνώμη ο Λισγάρας, αλλά...  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...