Bλέπει τον Κουτσοκούμνη και περιμένει την ΕΠΟ ο Κοντονής

O Σταύρος Κοντονής θα συναντηθεί την Τρίτη με τον εκπρόσωπο της FIFA Kωστάκη Κουτσοκούμνη.

Bλέπει τον Κουτσοκούμνη και περιμένει την ΕΠΟ ο Κοντονής

Η Τρίτη είναι μία ημέρα κατά την οποία θα κριθούν πολλά στο θέμα του...περιβόητου Grexit. Ας δούμε ποια είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής.

Δεδομένο 1ο: Ο Σταύρος Κοντονής θα συνταντηθεί την Τρίτη με τον εκπρόσωπο της FIFA Kωστάκη Κουτσοκούμνη. Είναι μία συνάντηση που μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή ενός έντιμου συμβιβασμού.

Δεδομένο 2ο: Ο υφυπουργός Αθλητισμού εμμένει στη θέση ότι το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκεται στο χέρι της ΕΠΟ. Αρα από το ΔΣ της ομοσπονδίας περιμένει σχετικές αποφάσεις. Απομάκρυνση όσων διώκονται ποινικά, δυνανότητα στην Επιτροπή Δεοντολογίας να ασχοληθεί και με υποθέσεις πριν από το Μάιο του 205, αλλαγή κατασταστικού.

Δεδομένο 3ο: Την Τρίτη συνεδριάζει το ΔΣ της Superleague κατά το οποίο θα συζητηθούν οι προτάσεις των 11 "μικρών" ΠΑΕ, κυρίως για τη διαιτησία αλλά και τη γενικότερη αναθεώρηση βασικών πραγμάτων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι προτάσεις αναμένεται να λάβουν επίσημη μορφή και να τεθούν στα υπόψιν ΕΠΟ και Πολιτείας.

Δεδομένο 4ο: Η κυβερνητική βούληση για κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχει αλλάξει. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει να απαλλαγεί ο ποδοδφαιρικός χώρος από κακώς κείμενα και διαφθορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK