Κοντονής: "Θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχει θέμα Grexit"

Αισιόδοξος πως οι ομάδες θα τηρήσουν τον νέο αθλητικό νόμο εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά την έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Κοντονής: "Θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχει θέμα Grexit"
Κοντονής για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά την έκτακτη σύσκεψη με τους Γιάννη Βρέντζο, Ιάκωβο Αγγελίδη και Γιώργο Μποροβήλο.

"Είχαμε μια πολύωρη συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων. Ήταν ενδιαφέρουσα γιατί μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης εφαρμογής της νομοθεσίας.

Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.

Θεωρώ ότι με καλή πίστη και την κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε".

Για το ενδεχόμενο Grexit ξεκαθάρισε: "Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.

Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας".

Για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη: "Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: " Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που είναι λογικό να έχει παθογένειες και προβλήματα στην εφαρμογή του. Επίσης κουβεντιάσαμε για την εφαρμογή του νέου νόμου όσον αφορά στο διαιτητικό δικαστήριο.Γενικότερα έγινε ανταλλαγή απόψεων ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να βελτιωθεί το προϊόν. Ο Υπουργός ήταν πολύ συγκαταβατικός και συνεργάσιμος. Δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά κοινή γραμμή. Υπάρχει νόμος του κράτους που είναι εν ισχύ και με καλή διάθεση απ’ όλες τις πλευρές, δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK