Κουτσοκούμνης: "Να βρεθεί άμεσα λύση"

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης τόνισε ότι απαιτείται άμεσα λύση για να αποφευχθεί το Grexit, στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Επίκειται συνάντηση με Κοντονή-Γκιρτζίκη.

Κουτσοκούμνης: "Να βρεθεί άμεσα λύση"
Κουτσοκούμνης

Ο εντεταλμένος της FIFA για το ελληνικό ζήτημα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, βρέθηκε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και αποχωρώντας δήλωσε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του " Sport 24 Radio 103,3", Αλέξης Πλατής, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου τόνισε ότι "θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση" με σκοπό "να συνεχιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένη για την αλλαγή του Κώδικα Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας και την εναρμόνισή του με αυτό της FIFA και της UEFA, μία επιδίωξη της Πολιτείας αφού με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχονταν πειθαρχικά πρόσωπα της ΕΠΟ που φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα όπως η " κάρτα υγείας".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον περσινό νόμο, λέγοντας ότι "χαθήκαμε στη μετάφραση πέρυσι" και εννοούσε ότι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατάλαβαν ότι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ θα μπορεί να αναβάλει ο υφυπουργός το Κύπελλο Ελλάδας και όχι με δική του απόφαση.

Ακολούθως, αποχώρησε για να παραβρεθεί στην προγραμματισμένη για τις 14:00 συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Σε αυτήν τη συνάντηση στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, σε μία -πιθανότατα τελευταία- προσπάθεια να βρεθεί ένας κοινός τόπος για την επίλυση του προβλήματος και την αποφυγή του Grexit.

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Grexit: Όλες οι εξελίξεις για τη μέρα που κρίνει το ποδόσφαιρο
Αλλάζει το καταστατικό η ΕΠΟ: "Αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί για αποφυγή GREXIT"

News 24/7

24MEDIA NETWORK