Η Εθνική του 2004 για σπουδαίο λόγο στα Φιλιατρά

Μετά από ενέργειες του Σωτήρη και του Νίκου Λυμπερόπουλου, η Εθνική ομάδα του 2004 μαζί με άλλα μέλη του ΠΣΑΠ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την τοπική Εράνη Φιλιατρών για σπουδαίο φιλανθρωπικό λόγο. Μαζί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο νέο στάδιο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site filiatranet.gr, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Την ιδέα είχε ο  Σωτήρης Λυμπερόπουλος, που και μαζί με τον ξαδελφό του Νίκο, «έκλεισαν» τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στην πόλη της Δυτικής Μεσσηνίας.

Ο αγώνας διεξάγεται με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), που περιλαμβάνει και πολλούς παίκτες της Εθνικής του EURO 2004, όπως Καραγκούνης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης Νίκοπολίδης και Χαλκιάς. Θα δώσουν επίσης το παρών οι Κυριάκος, Λυμπερόπουλος, Σπύροπουλος και αρκετοί ακόμη.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!