Η μαμά του Χρήστου και του Τάσου Δώνη εξομολογείται για πρώτη φορά!

Η Δέσποινα Τσιμούρη έχει τρεις γιους που τους λατρεύει όπως η κάθε μαμά τα παιδιά της. Η περίπτωσή της όμως είναι ξεχωριστή αφού οι δύο μεγάλοι της, ο Χρήστος και ο Τάσος Δώνης παίζουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο top επίπεδο. Πώς το χειρίζεται αυτό μια μαμά; Οι απαντήσεις εντός!

Η μαμά του Χρήστου και του Τάσου Δώνη εξομολογείται για πρώτη φορά!

Πώς είναι να μεγαλώνεις δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πώς αισθάνεσαι όταν τα βλαστάρια σου ακούν "γαλλικά" στο γήπεδο από το εξαγριωμένο πλήθος;

Καταλληλότερος άνθρωπος να απαντήσει από την Δέσποινα Τσιμούρη δεν υπάρχει. Με παιδιά τον Χρήστο και τον Τάσο Δώνη (και το μικρό Κωνσταντίνο να...παίρνει σειρά) τα έχει δει όλα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ενα χαρακτηριστικό απόσπασμα από όσα είπε στο oneman ανήμερα της γιορτής της ημέρας.

"Οι καλύτερες στιγμές όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι όταν παίζουν και φυσικά όταν σκοράρουν, όταν πάνε καλά και κερδίζει και η ομάδα τους. Αγχώνομαι, αλλά όταν πάνε όλα καλά το ευχαριστιέμαι. Ξεκινάω χαλαρή, την ώρα του παιχνιδιού όμως και ανάλογα και με την εξέλιξη, αγχώνομαι. Το έχω ζήσει τόσα πολλά χρόνια βέβαια που έχω μάθει να το ελέγχω.

Το ότι είναι ο ένας εδώ κι ο άλλος στη Γερμανία είναι δύσκολο, έχουμε και τον μικρό πια που πηγαίνει σχολείο και δεν μπορούμε να φεύγουμε συχνά. Είναι καλή εμπειρία όμως να πηγαίνουν τα παιδιά στο εξωτερικό, βλέπουν τα πράγματα αλλιώς, αποκτούν διαφορετική νοοτροπία, έναν άλλο κόσμο, ειδικά όταν φεύγουν μικρά".

Διαβάστε oλη την εξαιρετική συνέντευξη στο oneman.gr .

News 24/7

24MEDIA NETWORK